Links


Facito software solutions
Facito software solutions
Software ontwikkeling op maat. Ontwikkelaar van o.a. Magischschrijven.nl

MyMix
MyMix
MyMix biedt een unieke mix van individuele begeleiding en (spirituele) coaching, volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Maatwerk dus!

Bestelmijnboek.nl
Bestelmijnboek.nl
Zo’n 18 jaar geleden, na een iets té spannend uitgeef-avontuur, waren we één van de eersten in Nederland die begonnen met het printen van kleine oplages boeken. We werden keihard uitgelachen, maar zagen meteen het potentieel. We konden van elk verhaal een boek maken! Levensverhalen, dichtbundels, debuut-romans, boeken voor een kleine doelgroep en honderden bijzondere titels voor het grote publiek. Daar zijn we oprecht trots op en we hopen nog veel auteurs te helpen met hun verhaal!

De jessehof
De jessehof
Centraal binnen de Jessehof staat de inloop op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: iedereen kan binnen komen. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig vanuit de Jessehof. Vijf keer per week is de Jessehof open. Dan kun je zonder afspraak binnenlopen voor thee, koffie en/of een gesprek. De sfeer is goed en ongedwongen. Binnenlopen bij de Jessehof biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Maar je kunt ook zomaar even zitten en uitrusten zonder gestoord te worden. Regelmatig is er een pastor van een van de Delftse kerken aanwezig voor een praatje.